Hevosturnajaiset

Juhana III Hevosturnajaiset

17. marraskuuta, 2018
17:00
Hevosturnajaiset
Rohan Tallit

Rohan Tallit esittää uuden esityksensä:

JUHANA III TURNAJAISET

Eletään tuhatviisisataa luvun puoliväliä. Suomen herttuakunta hakee muotoaan. Kustaa Waasan poika Herttua Juhana III puolisoineen hallitsee maata rautaisella otteella. Aatelisten takit kääntyilevät valtakunnan tuulien mukana.

Kahakat ja ryöstöretket repivät herttuakuntaa Waasan veljesten taistellessa vallasta. Toisinaan on aika päästää hetkeksi irti kaunoista ja juhlia.

Helavalkeat yhdistävät kansan toivomaan parempaa huomista. On turnajaisten aika. Vuoron perään he heittävät henkensä toistensa käsiin, niin mittelöissä kuin kätketyssä rakkaudessa.

Rohan Tallien uusi esitys tempaa katsojan mukaan juhlimaan muinaista tulen juhlaa. Se ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Aitoa kilpailua, oikeita ritareita, rakkautta, taistelua. Rautaa, hevosia, aseita, haarniskoja, peitsenkappaleita. Koe aito, ainutlaatuinen historiallinen hevosturnajainen juuri sellaisena kun se Juhanan ajan Suomessa oli!

Ritarien kiihdyttäessä hevosiaan toisiaan kohti, vauhdin noustessa lähes 80 kilometriin tunnissa, peitsien säleiden lentäessä, ritarit ottavat mittaa toisistaan ainutlaatuisessa spektaakkelissa.

Keskiaikaiset turnajaiset tämän päivän yleisölle. Totta ja tarua. Ripaus historiaa. Todellisia ja epätodellisia hahmoja menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kuinka he sen tekivät aikoinaan kun mittelivät keskenään sotataitojensa paremmuudesta.

Turnajaiset on koko perheen tapahtuma.

Esityksen kesto n. 60 min

Liput aikuiset 18 € / lapset alle 12 v 10 €

Yritysmyynti ja hospitality-paketit: ritarit@rohan.fi
Ratsastuskeskus Aino | Puimalanpolku 6 | 04400 JÄRVENPÄÄ | Finland
Rohan Tallit | ritarit@rohan.fi | +358 41 4422 450 | www.rohan.fi

Tilaamalla liput ennakkoon varmistat paikkasi.
Ennakkotilatut liput saat kätevästi sähköpostiin e-lippuina.

Share:
All rights reserved - Rohan Tallit