Tenebris

Rohan Tallit ylpeänä esittää:

Tenebris - pimeys

Tarina synkeydestä ja valon pilkahduksista maailmankaikkeudessa.
Pimeän ja valon raaka leikki kietoo meidät mukaansa ja kuljettaa katsojan ihmismielen syvimpiin syövereihin.

Rohan Tallien uusi esitys vie meidät matkalle jossa hyvän ja pahan tasapaino järkkyy. Kateus, petos ja vallanhimo ryömivät esiin taistelussa maagisesta esineestä.

Onko olemassa pahaa jotta arvostaisimme hyvää ja onko oman puolensa tunnistaminen aina niin yksinkertaista.

Sinulla on mahdollisuus seurata aitiopaikalta käsin voittaako valo vai pimeys, menestyykö totuus ja tuoko totuuden voitto rakkauden vai uhrauksen.

Turnajaiset ajalta jolloin aurinko kiersi jo pyöreäksi tunnustettua maapalloa joka ehkä kuitenkin kellui veden päällä. Myöhemmän keskiajan esikuviensa mukaiset viihteelliset turnajaiset.

Aitoa mittelyä, hyviä ja pahoja ritareita, rakkautta, taistelua. Rautaa, hevosia, aseita, haarniskoja, peitsenkappaleita. Koe aito, ainutlaatuinen historiallinen hevosturnajainen.
Ritarien kiihdyttäessä hevosiaan toisiaan kohti, vauhdin noustessa lähes 80 kilometriin tunnissa, peitsien säleiden lentäessä, ritarit ottavat mittaa toisistaan ainutlaatuisessa spektaakkelissa.
Keskiaikaiset turnajaiset tämän päivän yleisölle. Totta ja tarua. Ripaus historiaa. Todellisia ja epätodellisia ja myyttisiä hahmoja menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kuinka he sen tekivät aikoinaan kun mittelivät keskenään sotataitojensa paremmuudesta.

Hevosturnajaiset toteuttaa Rohan Tallit Kemiön saaresta, Västanfjärdistä. Rohan Tallit toteuttaa hevosesityksiä ja kiertää esityksien kanssa ympäri Eurooppaa. Tallit opettaa myös ainoana tallina Suomessa historiallista ratsastusta ja taistelutaitoja autenttisten metodien mukaisesti.

Turnajaiset on koko perheen tapahtuma.
Kertomus ”Tenebris” saattaa olla jännittävä perheen pienimmille.
Esityksen kesto n. 50 min

Share:
All rights reserved - Rohan Tallit