HämeCastle BootCamp2022 ilmoittautuminen

HCBC2022 ilmoittautuminen

Uusi mahtava tilaisuus hevosten ja historian ystäville !
Tämä sopii mainiosti myös lajia tuntemattomille ratsukoille. Tervetuloa mukaan! Leppoisan leirin aikana sinulla ja hevosellasi on mahdollisuus tutustua valtavan mielenkiintoiseen uuteen lajiin ja jos olet jo "vanha tekijä", leiri tarjoaa mahtavan yhteisöllisen kokemuksen ja treeniviikonlopun mielettömissä puitteissa.
Hämeen Keskiaikafestivaali pitää sisällään tunnelmallisen tapahtuman jossa voit olla seuraamassa tai osallistumassa kuinka Historiallisen Ratsastuksen Seura tuo erilaisin historiallisten harjoitusmetodien kautta mielenkiintoisen lähestymisen hevosen kanssa työskentelyyn.
Hevoset asuvat karsinoissa ja tarhoissa idyllisen leirin lähettyvillä. Harjoituskentällä tapahtuu pitkin päivää erilaisia mielenkiintoisia ratsukoiden treenejä jotka johdattavat sinut maailman jossa ihminen ja hevonen yhteistyössä suoriutuivat aikansa tavoitteista.
Keskiaikaiset teltat, leiritulet, historialliset asut ja tietysti mahtavat hevoset historiallisine varusteineen vievät ajassa taaksepäin ja yhdistävät hevosten kautta aikakaudet ja ihmiset. Tunnelma on kuin tehtäväänsä valmistautuvassa sotaleirissä. Kuitenkin leppoisan sopuisassa yhteishengessä.
Ohjelma
To
Ratsukoiden saapuminen / vapaa treeni
Pe
11 Skill At Arms treeni 15 Historiallisen ratsastuksen demo 16 Skill At Arms treeni
La
11 Vapaa treeni 12 SAA klinikka 13 Vapaa treeni 15 Peitsiturnajaiset 17 SAA klinikka 18 Vapaa treeni
Su
11 Vapaa treeni 12 SAA klinikka 13 Vapaa treeni 15 Peitsiturnajaiset finaali
Leirimaksu sisältää myös ratsastajan ja apuhenkilön sisäänpääsyn keskiaikafestivaaleille.
Tapahtuman sisällä järjestetään lisänä la ja su ohjattu Skill at Arms klinikka, kestoltaan 1 x 1 h johon otetaan rajallinen määrä osallistujia. Opettajana toimii lajin Euroopanmestari Jaakko Nuotio. Klinikasta lisämaksu 40€ / 35€ HRS jäsenet.
Linnanpuistoon rakentuu mahtava turnajaisleiri jossa on rajallinen määrä telttapaikkoja. Osallistujilla on mahdollisuus varata paikka yösijaksi keskiaikaisista teltoista.
Ilmoittautumismaksuun kuuluu karsinapaikka, heinät sekä vesi hevoselle.
Maksut
  • Osallistumismaksu HRS:n jäseniltä 55€, muilta 60€ / koko tapahtuma, sisältäen pääsymaksun osallistujalle ja apurille festivaalialueelle
  • Maksut on maksettava etukäteen seuran tilille: Historiallisen Ratsastuksen Seura Ry, Osuuspankki FI19 5550 0720 0348 78. Viestiin osallistujan nimi
Share:
All rights reserved - Rohan Tallit