Hevosturnajaiset Turun Keskiaikaisilla Markkinoilla 2023

2. heinäkuuta, 2023
15:00
Turku
Tuomiokirkontori
Hevosturnajaiset Turun Keskiaikaisilla Markkinoilla 2023
Rohan Tallit

Rohan Tallit ylpeänä esittää:

Vallan juonet

Tarina ajalta jolloin Hansakauppiaiden liitto pirstoitui, luterilaisuus haastoi katolilaisuuden ja avioliittoja vielä solmittiin omaisuuksien yhdistämiseksi.

Kuinka käykään aatelispojan häissä joissa sunnitelmat muuttuvat. Humoristinen kertomus pohjoisesta valtataistelusta joka yltyy taisteluksi hääjuhlien hurmiossa. Kenellä on valta ja kuka säilyttää kunniansa, rakentuuko rakkaus omaisuuteen vai tunteeseen.

Sankareita ja velikultia, juhlia, taistelua ja turnajaisia. Säätyjen ylitse rönsyilevää rakkautta ja hupaisaa heppuhuumoria. Näet ritareita ja neitoja, palkkasotureita ja kirkonmiehiä. Uljaita hevosia, vauhtia, temppuja  ja turnajaistunnelmaa.

Tule Rohan Tallien kanssa juhlimaan yllätyksellisiä hääjuhlia Kastelholman linnaan  pohjolan  käännekohtien vuoteen 1520!

Aitoa mittelyä, hyviä ja pahoja ritareita, rakkautta, taistelua. Rautaa, hevosia, aseita, haarniskoja, peitsenkappaleita. Koe aito, ainutlaatuinen historiallinen hevosturnajainen.
Ritarien kiihdyttäessä hevosiaan toisiaan kohti, vauhdin noustessa lähes 80 kilometriin tunnissa, peitsien säleiden lentäessä, ritarit ottavat mittaa toisistaan ainutlaatuisessa spektaakkelissa.
Keskiaikaiset turnajaiset tämän päivän yleisölle. Totta ja tarua. Ripaus historiaa. Todellisia ja epätodellisia ja myyttisiä hahmoja menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kuinka he sen tekivät aikoinaan kun mittelivät keskenään sotataitojensa paremmuudesta.

Hevosturnajaiset toteuttaa Rohan Tallit Kemiön saaresta, Västanfjärdistä. Rohan Tallit toteuttaa hevosesityksiä ja kiertää esityksien kanssa ympäri Eurooppaa. Tallit opettaa myös ainoana tallina Suomessa historiallista ratsastusta ja taistelutaitoja autenttisten metodien mukaisesti.

Turnajaiset on koko perheen tapahtuma.
Kertomus saattaa olla jännittävä perheen pienimmille.
Esityksen kesto n. 50 min

Liput aikuiset 16 € / lapset alle 12 v 11 €

Esitykset To klo 16.00 Pe – La klo 15 ja 17.30, Su klo 15.00. Liput kannattaa ostaa ennakkoon tästä jotta varmistat paikkasi!

Liput saat kätevästi sähköpostiin e-lippuina.

Osta liput turnajaisiin tästä!

Huom! Tilauspainike rivin oikeassa reunassa.

[Product_Table id='19074' name='Liput Turkuun 2023']
Share:
All rights reserved - Rohan Tallit